#13 - OrCam Read

       OrCam Read (pärineb siin


Tänapäeval on olemas üsna palju seadmeid, mis on mõeldud puuetega inimeste abistamiseks. Olgu selleks siis ergonoomiline klaviatuur, punktkirjamonitor või isegi jalahiired! Kõik need seadmed on revolutsioonilised ja kiiduväärsed, sest nad võimaldavad kellelgil elada sellist elu, nagu ta soovib. On tore teada, et puuetega inimesi ei ole unustatud ja neid püütakse aidata. Kahju on ainult sellest, et selline tehnoloogiaime maksab sama palju kui lennukitiib.

Selles artiklis räägin ma seadmest nimega OrCam Read. OrCam on seade kõigile, kellel on raskusi lugemisega, sealhulgas kerge nägemispuude, düsleksia, lugemisväsimuse või suurte tekstimahtude lugemisega inimestele. See seade loeb nupuvajutusega ette mis tahes trükitud või digitaalset teksti ja seda saab kasutada nii kõrvaklappidega kui ka ilma. OrCam on suhteliselt väike ja kerge. Seda saab kinnitada prillide raami külge magnetite abil. Raam peab aga olema piisavalt paks, et katta kogu magnetite kokkupuutepindala.

OrCam on tõeliselt hämmastav seade. Seda on lihtne kasutada - osutage lihtsalt tekstile, mida soovite lugeda, või lihtsalt osutage sõrmega. See on kompaktne ja ei nõua pikki seadistamisprotsesse. Nagu ma varem mainisin, on sellised seadmed üsna kallid. Umbes 4000 eurot. Nii et ma arvan, et võime loota odavamale versioonile, millel on pikem tööaeg. Loodetavasti kasvab huvi toote vastu, et aidata ettevõttel laiendada ja täiustada oma arsenali, aidates üha rohkem inimesi.
Viited:
  • https://www.atandme.com/?p=3202

Comments

Popular posts from this blog

#15 - Eetika

#12 - positiivne ja negatiivne näide kasutatavusest veebis